Atkuális híreink

Kapcsolat

Hungary-1052 Budapest, Semmelweis utca 17.

Telefon: 06-1-267-6203

- Örmény szervezetek, politikai- és sajtókapcsolatok, közélet, választási témakörökben:

Avenesian Alex +36-70-432-5979

E-mail: ormenyek@gmail.com

Facebook:

www.facebook.com

/avanesian.alex

Nyitvatartás:

Hétfő: programok szerint

Kedd: 14.00 - 19.00

Szerda: 14.00 - 19.00

Csütörtök: 12.00 - 17.00

Péntek: 14.00 - 19.00

Szombat: programok szerint

Vasárnap: programok szerint

Erebuni padlizsán

EREBUNI PADLIZSÁN TEKERCS (előétel)

Hozzávalók: 4-5 db padlizsán 15 dkg darált dió 2 dl tejföl 2 gerezd fokhagyma 1 mokkáskanál só 2 kiskanál majonéz néhány szem gránátalma belső a díszítéshez olaj szükség szerint

 

A padlizsánokat meghámozzuk, hosszában felszeleteljük kb. egy centiméteres vastagságban és megsózzuk. Olajban mindkét oldalán megsütjük. A diót a tejfölt a majonézt a sót és az aprított fokhagymát jól összekeverjük, nem puhára pépesítjük. A padlizsánokat megkenjük a masszával és feltekerjük. A tetejére díszítésként néhány szem gránátalma magot szórunk.